0342-494911

Marconistraat 33 - 3771 AM Barneveld

Top

Transport/logistiek

Na een aantal moeilijke jaren is er weer sprake van groei in de transport- en logistieksector. Nederland is een logistiek land bij uitstek en zowel nationaal als internationaal profiteert de sector van de aantrekkende economie. Daar waar de sector zich de afgelopen jaren gedwongen zag terughoudend te zijn in investeringen en sterk kostengedreven te werk moest gaan is er nu weer sprake van groei. Het perspectief van de sector is terug. Door investering in mens en materieel is het nu zaak om als ondernemer competitief en innovatief te zijn en zo naast groei de rentabiliteit te verbeteren. Of het nu gaat om de ondernemer of chauffeur. De merken van BDUvakmedia hebben een vooraanstaande positie in de sector en dragen graag bij aan de verdere professionalisering van de sector. BDUvakmedia brengt u in verbinding met professionals in de transport- en logisitieksector.

Dit zijn onze vakbladen binnen de branche Transport/logistiek:

Routiers is hét merk voor zowel de kleine transportondernemer (eigen rijders) als de professionele en betrokken chauffeur. De lezers van Routiers hebben, als eigen ondernemer of als chauffeur in loondienst, het stuur in handen. Het zijn de professionals uit het veld.

Vakblad Verhuizen is het toonaangevende vaktijdschrift voor de verhuisbranche en wordt gelezen door zowel beslissers als medewerkers. Het is een uitgave van de Organisatie van Erkende Verhuizers.

transport en logistiek

Transport en Logistiek (T&L) is dé uitgave voor ondernemers, leidinggevenden en belanghebbenden op het gebied van de transport en logistiek. T&L informeert onder meer over juridische zaken, uitleg sociale aspecten, techniek, logistiek, milieu en bedrijfswagennieuws.

Touringcar & Bus, het vaktijdschrift over de touringcar en bus. Het vervoer van personen staat centraal met aandacht voor het materieel, nieuwe technieken, wet- en regelgeving, ondernemerschap en vooral voor de bedrijven in dit veelomvattende werkveld.