0342-494911

Marconistraat 33 - 3771 AM Barneveld

Top

Religie

Met een diversiteit aan merken binnen de christelijke omgeving wordt verbintenis aangegaan. Per merk verschilt hierbij de diepgang en inhoudelijke insteek maar als gemene deler staat het christelijke gedachtegoed centraal. De doelgroep kenmerkt zich door de breedte, van jong naar oud, man/vrouw, van behoudend tot progressief. Met een totale oplage van 282.000 exemplaren en een nog hoger leesbereik is BDUvakmedia een toonaangevende partij binnen het christelijke deel van onze samenleving. BDUvakmedia brengt u in verbinding met de christelijke samenleving.

Dit zijn onze vakbladen binnen de branche Religie:

Israël Aktueel is het huisblad van stichting Christenen voor Israël. In de krant vindt u onderwerpen als antisemitisme, het vredesproces tussen Israël en de Palestijnse Autoriteit en de oorlogsdreiging in het Midden-Oosten.

Volzin is een magazine voor mensen die vanuit een open en nieuwsgierige houding op zoek zijn naar de betekenis van de christelijke inspiratie, voor zichzelf en voor de samenleving.

Beam Magazine is het jongerenmagazine van de Evangelische Omroep. Het magazine verschijnt vier keer per jaar en staat vol positieve artikelen over het leven en God.

Eva is in Nederland het grootste christelijke magazine voor vrouwen. Iedere maand biedt Eva bijzondere en inspirerende artikelen over allerlei onderwerpen die vrouwen bezighouden.

Opwekking Magazine wordt gelezen van jong tot oud. Evangelisch Charismatisch magazine. Stichting Opwekking heeft een zeer betrokken doelgroep.

Het Zoeklicht richt zich op mensen van alle kerken die vanuit de Bijbel geïnspireerd willen worden en meer willen weten van de Bijbelse toekomstverwachting.

Confessioneel Credo

Confessioneel Credo is de uitgave van de Confessionele vereniging. Confessioneel Credo is bedoeld als toerusting voor predikanten, ambtsdrager en gemeenteleden.

Het Gereformeerd kerkblad is een kerkbode ten dienste van de Gereformeerde Kerken in Overijssel, Gelderland, Flevoland, Utrecht, Holland-Noord, Holland-Zuid, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

Visie richt zich primair op gezinnen waarvan de ouders tussen de 35 en 55 jaar zijn. Deze gezinnen hebben een christelijke levensovertuiging die bepalend is voor hoe ze in het leven staan en de keuzes die ze maken.