0342-494911

Marconistraat 33 - 3771 AM Barneveld

Top

Over ons

BDUvakmedia is een werkmaatschappij van de Koninklijke BDU in Barneveld. Dit bedrijf vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. In de loop der jaren groeide de Koninklijke BDU uit tot een middelgrote media-onderneming. Naast BDUvakmedia maken BDUmedia (lokale media) en BDUprint onderdeel uit van de Koninklijke BDU. Binnen BDUprint worden kranten en tijdschriften gedrukt.

BDUvakmedia exploiteert en geeft inhoud aan vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala aan kanalen. Al 142 jaar in gedrukte vorm, maar tegenwoordig ook met specifiek ontwikkelde communitysites voor de abonnees van de diverse vakmediamerken.

Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken. Externe producenten dragen het merendeel van de inhoud aan. Dat biedt ons de mogelijkheid om onze merken een gevarieerde en aantrekkelijke redactionele inhoud te geven, die door de lezers wordt gewaardeerd. Daardoor zijn onze merken ook aantrekkelijk voor uw commerciële boodschap.

Het exploiteren van mediamerken vraagt vandaag de dag een hoge mate van efficiency. BDUvakmedia beschikt daarom over de modernste procesflows voor de verwerking van de redactionele en commerciële content van de merken. Onze vakbekwame en betrokken medewerk(st)ers verzorgen daarmee kwalitatief hoogstaande producten.