0342-494911

Marconistraat 33 - 3771 AM Barneveld

Top

INSCHRIJVING IS GESLOTEN

Hét event voor alle beautyprofessionals!

Inspirerende lezingen, interactieve workshops, live presentaties over de huid, ondernemen, voeding en innovaties… Je beleeft het allemaal op het Skin Experience event op 28 mei 2018.

Wanneer: maandag 28 mei 2018 van 14.00 tot 19.00 uur
Waar: Hart van Holland, Nijkerk

klik HIER voor de routebeschrijving

Programma:
13.30 uur – Ontvangst
14.00 uur – Aanvang experience
15.30 uur – Pauze
16.00 uur – Vervolg experience
17.15 uur – Einde experience
17.30 uur – Aanvang plenair
18.15 uur – Einde plenair
18.15 uur – Afsluitende borrel
19.00 uur – Einde

Laat je volgers weten dat je aanwezig bent op de Skin Experience 2018 en gebruik #SkinExperience in je berichten op jouw social media kanalen.

Plattegrond en tijdschema:
Download hier de plattegrond van de eventlocatie en het tijdschema van alle workshops en speeddatesessies die je kunt volgen. Houd deze bij de hand, bijvoorbeeld op je telefoon, of print het uit. Zo kun je van tevoren bedenken welke workshop je graag wilt bijwonen en weet je precies waar je moet zijn.

Voeding:

Vitaliteits-specialist Mieke Roovers zal een inspirerende lezing geven over intuition food.

Huidverbetering:

Cosmetisch arts dr. Elisabeth Houben gaat dieper in op de laatste inzichten op het gebied van veroudering en anti-aging.

Ondernemerschap:

Life-organizer Sandra Luijken spreekt over het belang van time-management.

Innovatie:

Trendreporter Marjanne Riemens neemt de laatste trends en ontwikkelingen in de beautybranche met je door.

Speeddaten met vakgenoten!
Tijdens het event kun jij speeddaten bij een van de vier Skin Experience Quick Speeddate Sessies onder leiding van coach Yvon Drop. Ga speeddaten met ESTHÉ-inspirators, Beauty Award winnaars, ANBOS-bestuursleden of gewoon met elkaar, als beautyexperts. Kom meer te weten over jouw collega’s in een korte tijd en wissel tips&tricks uit. Een interactieve en informatieve manier om meer uit jouw vak en onderneming te halen.

Volg je eigen Experience route, plenaire afsluiting met topondernemers en borrel
Volg een eigen Skin Experience-route en verdiep je kennis met maar liefst 16 verschillende mini-workshops op de diverse podia. Diverse leveranciers en organisaties verzorgen inhoudelijke sessies en workshops. Business-goeroe Richard Koffijberg zal samen met personal branding expert Roeselien Wekker op inspirerende wijze de Skin Experience afsluiten. Na het plenaire gedeelte sluiten we de dag af met een borrel.

Richard Koffijberg – De consument en de toekomst
Het ondernemerslandschap is flink opgeschud en zal nooit meer worden zoals het was. De omgeving van bedrijven verandert in een razend snel tempo. Iedereen weet dit, voelt dit maar wat is die verandering? Moeten wij er bang voor zijn of is er met een heldere visie voor de toekomst voordeel uit te halen? Richard Koffijberg zal tijdens zijn afsluitende presentatie zijn visie op de vernieuwde omgeving geven. Onderwerpen als: bestaat mijn klant nog? Welke toegevoegde waarde wordt er verwacht van een bedrijf? Het belang van bereikbaarheid, samenwerken met anderen etc.

Roeselien Wekker – De boodschap van de ondernemer
Pitch en personal branding expert Roeselien Wekker (Pitch you) neemt jou mee in een actieve en interactieve sessie over de belangrijkste boodschap voor jou als ondernemer: wie ben je en wat doe je? Na een carrière van bijna 20 jaar als artieste, ruilde Roeselien het podium in voor het sprekerspodium en leert ze jou heel graag datgene te verwoorden wat je ook werkelijk bedoelt. Kortom: alles over verkopen door iemand te raken, ontdekken wat jou drijft als ondernemer, k.i.s.s. (keep it stupid and short or keep it stupidly simple) en de structuur van de powerpitch.

Overige informatie:
– Gedurende de dag worden er foto’s en video’s gemaakt die op een later moment op de website en/of social media worden geplaatst. Ben je zichtbaar op een van deze beelden en heb je hier bezwaar tegen, dan kun je ons mailen via communicatie@anbos.nl en zorgen wij dat dit beeldmateriaal niet getoond wordt.