0342-494911

Marconistraat 33 - 3771 AM Barneveld

Top

kies je voordeel

Als ESTHÉ Premium Member profiteer je van vele extra’s. Geef hieronder aan waar jij gebruik van wilt maken.

De spelregels:
– Je kunt meerdere opties kiezen, tot een maximum waarde van € 200,-. De waarde staat bij elk onderdeel genoemd.
– Kies je een aantal onderdelen en je overschrijdt de maximum waarde van € 200,- dan dien je een andere keuze te maken.
– Mocht je op een waarde van (net) onder de € 200,- komen, dan kan er geen aanspraak gemaakt worden op het resterende bedrag.
– Een jaarabonnement op een van de magazines is verplicht op te nemen als een van je keuzes.

Succes met jouw keuze!
Het team van ESTHÉ

 • JAARABONNEMENT op een magazine naar keuze

  (verplichte keuze van 1 titel - meerdere titels mogelijk - Aanbieding is alleen geldig als u nog geen abonnement op gekozen magazine heeft)
 • ESTHÉ ACADEMY

  Door Richard Koffijberg (Business Factory) Als Premium Member krijg je € 30,- korting op deze workshop, dus de waarde van deze keuze is € 30,-. LET OP: De kosten voor de workshop bedragen € 75,- (reguliere prijs is € 105,-). Je ontvangt dus nog een factuur voor deze workshop van € 75,-. Krijg in een halve dag meer inzicht in jouw bedrijf. Je leert onder andere meer over het ontwikkelmodel van je onderneming, waar je onderscheidende vermogen ligt, hoe belangrijk innovatie is en nog veel meer! Datum: maandag 28 mei van 09.30 tot 13.30 uur (inclusief lunch) Locatie: Hart van Holland in Amersfoort/Nijkerk
  door Yvon Drop (Explique Coaching). In een halve dag helemaal up to date op met korte sessies over netwerken, branding en jezelf presenteren. Ga helemaal geïnspireerd de zomer in! Datum: maandag 18 juni van 09.30 tot tot 13.30 uur (inclusief lunch) of van 14.00 tot 18.00 uur (inclusief drinks&bites). Locatie: BAcademy in Amsterdam.
 • ESTHÉ EVENTS

  Speeddaten met collega´s, inhoudelijke discussie over het vak en alles over innovaties bij leveranciers. Kom een middag netwerken met drinks & bites! Datum: Maandag 15 oktober van 13.30 tot 18.30 uur. Locatie: midden van het land.
 • VAKLITERATUUR

  In samenwerking met bekende experts heeft Hannah het boek Huid en meer… ontwikkeld. Een prachtig naslagwerk vol informatie, tips en tricks op het gebied van huidverzorging en –verbetering, voeding, sport, cosmetische geneeskunde, visagie, haar, gebit en mode. Een huid die straalt van gezondheid en een zelfverzekerde uitstraling komen immers tot stand door een combinatie van factoren. De adviezen van deze deskundigen (o.a. Monica van Ee, Ralph Moorman en Manon Meijers) zorgen dat je meer energie krijgt, lekkerder in je vel zit en gezonder door het leven gaat. Het zijn stuk voor stuk professionals die niets aan jou willen veranderen, maar je willen helpen op het moment dat jij zélf vindt dat er iets te verbeteren is.
  Dit boek is een must-have voor elke vrouw die meer charisma wil. Veel mensen denken dat je charisma hebt, of niet. Wat blijkt: het is te trainen. Meer charisma krijgen is gemakkelijk, als je weet hoe het werkt... Lorraine Vesterink en Lizet van Triet interviewden zes succesvolle zakenvrouwen, ieder expert op een onderdeel van charisma. Ze voegden hun eigen kennis toe en ontwikkelden acht eenvoudige stappen. Door deze te volgen kan ook jij meer stralen. Dit draagt bij tot meer succes en geluk. Voor jezelf en anderen.
  Het boek Mindfulness-Massage van Lizet van Triet en Stefan van Rossum is een praktisch boek, dat inzicht geeft in de unieke combinatie van mindfulness en massage als heilzame benadering van stress door aandacht voor het lichaam. Het boek geeft je een overzicht van de theorie en de praktijk van Mindfulness-Massage. Vanuit de theorie leer je zowel mindfulness als massage toepassen als heilzame benadering van stress door aandacht voor het lichaam.
 • PERSOONLIJKE GEGEVENS