0342-494911

Marconistraat 33 - 3771 AM Barneveld

Top

Bouw/interieur

BDUvakmedia heeft een sterk portfolio met een diversiteit aan merken, gericht op specifieke niches in de bouw. Gelukkig heeft de bouwsector de stijgende lijn weer te pakken. Aantrekkende vraag in de woningmarkt is daar met name debet aan. Ook de renovatie doet het goed en hoewel de utiliteitsmarkt deze lijn in mindere mate laat zien stimuleert de aantrekkende economie de vraag naar bedrijfsruimte en logistiek vastgoed. Dit met hergebruik en aanpassing van leegstaande panden als gevolg. Deze ontwikkelingen staan centraal in onze merken. Vanuit een duidelijke visie maar met een praktische instelling gaat de redactie in op ontwikkelingen, technieken en trends. Natuurlijk is er ook aandacht voor toepassing van product en materieel en techniek. BDUvakmedia brengt u in verbinding met professionals in de bouw.

Dit zijn onze vakbladen binnen de branche Bouw/interieur:

KlusVisie geeft praktische informatie over (ver)bouwen en bedrijfsvoering aan ZZP-ers in de bouw, renovatie en onderhoud.

Natuursteen is het vakblad voor de steenhouwers en natuursteenbedrijven in de Benelux. Het vakblad heeft hart voor steen. Natuursteen geeft vakgerichte informatie, bedrijfreportages etc.

Timmerfabrikant is de uitgave voor de timmerfabrieken en aanverwante bedrijven en is het officiële bondsorgaan van de NBVT. Van machine tot bedrijfsreportage, Timmerfabrikant belicht alle facetten en ontwikkelingen.

Land en Water is het vakblad voor GWW, ministeries en bedrijfsleven. Land + Water schrijft over de aanleg van nieuwe werken, maakt melding van trends en analyseert ontwikkelingen. De uitgave weerspiegelt de professionaliteit van de branche.

Pi is het merk voor de totale projectmarkt. Projectbeschrijvingen worden gecombineerd met hoogwaardig beeldmateriaal waardoor de uitgave de kwaliteit van de branche representeert.