0342-494911

Marconistraat 33 - 3771 AM Barneveld

Top

Beauty

De consumentenbesteding stijgt en hiervan profiteert de beautybranche. Er is weer ruimte in de portemonnee om aandacht aan jezelf te besteden. De branche heeft daarmee weer perspectief maar moet een slag slaan in ondernemerschap. Vakkennis en specialisme dient gepaard te gaan met aandacht voor loonkosten, marketing en locatie. Service en het dienstenpakket blijven daarbij doorslaggevend. De merken van BDUvakmedia dragen hier graag aan bij door vanuit praktijkgerichte expertise de vertaalslag naar succesvol ondernemerschap te maken. BDUvakmedia brengt u in verbinding met professionals in de beautysector.

Dit zijn onze vakbladen binnen de Beauty branche:

Beware Bodywear is het toonaangevende vakblad voor de bodyfashionbranche en biedt gedegen vakinhoudelijke informatie over het totale scala artikelengroepen en segmenten in deze branche.

Massage Magazine is voor iedereen die zich beroepshalve bezighoudt met massages een platform om bij te blijven in het vak, om kennis te vergroten en te verdiepen.

Esthé is het inspirerende kennisplatform voor de ondernemende beautyprofessional. Esthé is no-nonsense, toegankelijk, praktisch, persoonlijk, onafhankelijk, educatief en biedt deskundige inhoud en vernieuwende inspiratie. Kortom, Esthé is het merk voor de professionele schoonheidsspecialist die zich wil blijven ontwikkelen.

profnail logo

Prof Nail is een onafhankelijk vakblad voorprofessionele hand- en nagelverzorging. Het blad richt zich primair op nagelstylisten en manicures in Nederland en België, alsook op schoonheidsspecialisten en pedicures.

logo stylevision

StyleVision is een onafhankelijk vakblad voor de professionele visagist, kapper en stylist. Het combineert alle facetten van haar, make-up, mode en styling en toont de trends van het komende seizoen.

VoetVak+ is een onafhankelijk vakblad voor voetverzorging, zowel medisch als cosmetisch. Het blad richt zich primair op voetverzorgers/pedicures en voetreflexzone therapeuten in Nederland en België, alsook op schoonheidsspecialisten en nagelstylisten die cosmetische voetverzorging aanbieden.