0342-494911

Marconistraat 33 - 3771 AM Barneveld

Top

Trend: contentmarketing centraal binnen BDUvakmedia

Contentmarketing is essentieel voor alle merken binnen BDUvakmedia. Het doel is focus op content die onderscheidend is en hierbij gebruik maken van de merkwaarde. Een omschrijving van contentmarketing volgens het Amerikaanse Content Marketing Institute is: ‘een marketinginstrument voor het creëren en verspreiden van betekenisvolle en waardevolle content om een duidelijk gedefinieerde doelgroep aan te trekken, te werven en te binden met als doel de klant tot een gerichte actie te laten overgaan.’

BDUvakmedia werkt met een transmediale uitgeefstrategie. Het gaat om op maat gesneden informatie in welke vorm dan ook (mediakanaal van voorkeur voor de doelgroep) te bieden en hiermee lezers en gebruikers te verbinden en waarde toe te voegen. Relevantie van content is essentieel voor zowel de doelgroep als partners.

Share