0342-494911

Marconistraat 33 - 3771 AM Barneveld

Top

Eerste ESTHÉ Netwerk Event groot succes

Kennis, netwerken en inspiratie waren de drie ingrediënten van het eerste ESTHÉ Netwerk Event op 19 juni in de Miele Experience in Vianen. Netwerkqueen Sentini Grunberg was de host van deze middag en leerde de deelnemers de fijne kneepjes van het vak. ESTHÉ is sinds maart binnen BDUvakmedia hét kennisplatform voor de beautyprofessional die zijn of haar skills up to date wil houden. Dat doen we via achtergronden in het magazine, interactie via esthé.online en nu dus ook live tijdens events. Daarnaast heeft ESTHÉ een eigen expertpanel dat bestaat uit diverse influencers en inspirators. Ook deze experts konden de bezoekers live ontmoeten. Daarnaast was er een speeddate met alle partners zodat iedereen op een inspirerende en snelle manier alle noviteiten in de markt kon ontdekken. Een succesvolle eerste editie! Op maandag 13 november staat de tweede editie gepland.

Share