0342-494911

Marconistraat 33 - 3771 AM Barneveld

Top

Welkom bij BDUvakmedia: Corina Kuipers

header_pand

 

5 december j.l. is Corina Kuipers als uitgever in dienst van BDUvakmedia getreden.

Corina draagt met haar expertise bij aan de verdere ontwikkeling van de verschillende merken en helpt invulling te geven aan de transmediale ambities van BDUvakmedia. Corina is 47 jaar, getrouwd en woonachtig in ‘s Gravenmoer en heeft onder meer de Hogeschool voor de Journalistiek en de HEAO (commercieel) doorlopen.

Samen met Peter Vorstenbosch (content manager), Ron van de Hoef (verkoopleider) en Wiljo Klein Wolterink (directeur/uitgever) zal zij onderdeel gaan uitmaken van het uitgeefteam.  Als uitgever zal zij zich eerst bezig gaan houden met het overnemen van diverse operationele uitgeefactiviteiten van directeur/uitgever Wiljo Klein Wolterink en zich gaan in eerste instantie focussen op de uitgeefformules van de nieuw verworven beauty- en transportbladen.

Wij heten haar van harte welkom en wensen haar veel succes met het invullen van deze mooie functie.

Share