0342-494911

Marconistraat 33 - 3771 AM Barneveld

Top

BDUvakmedia gaat ‘Transport en Logistiek’ en ‘Routiers’ uitgeven

header_pand

 

 

De wereld van bladen en uitgevers verandert in een snel tempo. Vanwege dit tempo heeft de belangenorganisatie Transport en Logistiek Nederland (TLN) besloten dat het zelf uitgeven van Transport en Logistiek en Routiers geen onderdeel meer van haar kernactiviteiten uitmaakt.

Daar het voortbestaan van de uitgaven door het bestuur van TLN van groot belang wordt geacht zal BDUvakmedia het uitgeven van beide merken op zich nemen. Het blad ‘Transport en Logistiek’ blijft onderdeel van het lidmaatschap van TLN.

Onlangs is het contract door TLN en BDUvakmedia getekend. In het contract staan duidelijke afspraken over het behoud van inhoud en kwaliteit van zowel ‘Transport en Logistiek’ als ‘Routiers’.  BDUvakmedia gaat verder investeren in een verbetering van inhoud en vormgeving van beide bladen. Het contract is getekend door Jan Boeve (algemeen directeur TLN, Henk van Esch (algemeen directeur BDU Holding) en Wiljo Klein Wolterink (directeur/uitgever BDUmedia).

Share